Dăncilă REVINE deși spunea că renunță: ”dublu standard”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Deși spunea că renunță la temele din campanie, cum ar fi formula de dublu standard, Viorica Dăncilă pare că s-a răzgândit.

Referindu-se la legea pensiilor, Viorica Dăncilă a folosit, din nou, astăzi, formula de dublu standard. 

Viorica Dăncilă a acuzat că opoziția își declară grija pentru pensionari, dar astăzi a votat împotriva legii pensiilor, iar acest dublu standard nu este unul care să fie acceptat de pensionari.

"Acest lucru arată modul în care opoziţia abordează legea pensiilor: una declară, acuză Guvernul de nivelul de trai, arată grija pe care o au pentru pensionari, dar astăzi au votat împotriva legii pensiilor. Acest dublu standard nu cred că e unul care să fie acceptat de pensionari. Vom avea cvorumul necesar şi vom trece în Camera Deputaţilor Legea pensiilor", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată despre faptul că mai mulţi parlamentari PSD au lipsit de la şedinţa de astăzi în care s-a dat votul asupra legii, Viorica Dăncilă a declarat: "Am să discut cu ei şi am să văd de ce au lipsit de la Senat astăzi. Poate au lipsit justificat sau nejustificat, dar să-i vedem mai întâi pe cei care au votat împotriva acestei legi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel