Dăncilă, primele declarații după ce s-a răzgândit și nu mai participă la referendum

Roxana Neagu / 24 mai 2019 / 22:19 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după ce s-a răzgândit și nu mai participă la referendum. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere”, că era hotărâtă să participe la referendum, dar s-a răzgândit din cauza ultimelor declarații ale președintelui Klaus Iohannis. 

Vezi AICI de ce s-a răzgândit Viorica Dăncilă

În urma ultimelor intervențiie ale președintelui Iohnnis, am văzut că acest referendum nu are o miză decât pentru interesul propriu, pentru dărâmarea Guvernului și pentru a se poziționa împotriva partidului din care fac parte. De aceea, le-am transmis tuturor colegilor mei că nu o să fiu părtașă la această atitudine a dlui președinte, ultimele declarații au demonstrat acest lucru, și că nu voi vota la referendum.” a declarat Viorica Dăncilă. 

Premierul Viorica Dăncilă a sperat că președintele Klaus Iohannis va da dovadă de un pic de imparțialitate, dar ultima declarație a acestuia a fost cea care i-a arătat planurile președintelui și anume că ”vrea un alt guvern, un guvern mai bun. E clar că folosește referendumul în interesul campaniei electorale și a partidului pe care-l reprezintă”. 

”Nu voi ridica cele două buletine pentru referendum, nu voi vota pentru referendum, având în vedere ultimele intervenții publice ale dlui președinte Klaus Iohannis” a conchis Viorica Dăncilă, la Antena 3. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25