Dăncilă, clasare dosar. Chirieac, ipoteză cheie

Procurorii DIICOT au decis să claseze dosarul deschis pe numele premierului României, Viorica Dăncilă, în urma acuzațiilor făcute de Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia procurorului.

Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză cheie la România TV în cazul deciziei procurorilor DIICOT de a clasa dosarul premierului Dăncilă.

Dacă prin absurd la DIICOT va veni înapoi domnul Horodniceanu, doamna Dăncilă nu va putea să stea liniștită fiindcă se redeschide dosarul. Înțeleg că domnul procuror-șef Felix Bănilă este un om cu scaunul la cap. Acesta este un dosar care nu trebuia deschis niciodată. Înaltă-trădare din partea domnului prim-ministru al României fiindcă s-a întâlnit cu omologul său israelian..... Într-o justiție normală, acest dosar nu ar fi existat. E un om normal șef, deci s-a închis și dosarul., a declarat Bogdan Chirieac în emisiunea lui Lili Ruse la România TV.

Întrebat dacă imaginea PNL este afectată după această decizie a DIICOT, Chirieac este de părere că nu ar trebui să se întâmple acest lucru și doar imaginea lui Orba este complet distrusă.

Nu cred că imaginea PNL ca partid ar trebui afectată de această operațiune. Imaginea lui Ludovic Orban a fost complet distrusă și PNL este afectat câtă vreme președintele este Ludovic Orban, care nu mai are nimic cu valorile liberale. Altminteri, nu. Partidul rămâne., a adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel