Dăncilă, către protestatari: Așa ușor de cumpărat?

Irina Constantin / 17 mai 2019 / 15:15 Salveaza PDF Comentarii

Premierul Viorica Dăncilă îi face ”oameni slabi” pe protestatarii care urmăresc PSD prin țară. 

”Sunt așa de ușor de cumpărat? Țipă `hoții`. Nu am furat în viața mea absolut nimic", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax. 

”Deja am văzut că este un plan în care anumiți oameni îi întâlnim, aceeași oameni, în mai multe locuri. Stau și mă gândesc, sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca și imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

”Să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi `hoții`... Nu am furat în viața mea absolut nimic!”

 

"Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut și multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care ești rău intenționat, în momentul în care ești un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violența verbală și violența fizică, te manifești în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluții din partea Guvernului, îi înțelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine mă uimește - să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi `hoții`... Nu am furat în viața mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai spus Dăncilă.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29