DAN VOICULESCU, CONDAMNAT. Daniel Constantin, reacție după condamnarea lui Dan Voiculescu: "Este o dramă"

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, califică drept "o dramă" condamnarea lui Dan Voiculescu și susține că "uman" este alături de cel care a fondat Partidul Conservator al cărui lider este. 

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. "Este un moment dificil şi o dramă care i se întâmplă unui om care a avut iniţiative benefice pentru România de-a lungul timpului şi a reuşit să pună pe picioare companii solide, care au generat mii de locuri de muncă, contribuind semnificativ la bugetul public. Uman, sunt alături de dl. Voiculescu. Ştiu că are puterea să depăşească acest moment", a declarat Daniel Constantin pentru Mediafax.

Citește și DAN VOICULESCU, CONDAMNAT: Rareș Bogdan: S-a făcut exces de putere

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, vineri, la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Curtea de Apel Bucureşti a dispus şi confiscarea sediilor posturilor Antena şi grupului de firme Grivco, precum şi a penthouse-ului din Şoseaua Kisseleff, cu o valoare estimată de 250.000 de euro.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. De asemenea, lui Dan Voiculescu i se confiscă și suma de 3.515.756,4 dolari plus TVA aferent, ce reprezintă chiria pe care a încasat-o în baza contractului de închiriere a spaţiului Grivco de către Romtelecom. Pentru recuperarea acestei sume, instanţa a dispus confiscarea bunurilor mobile şi imobile şi a banilor din conturile firmelor la care Voiculescu figurează ca împuternicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate în ţară sau în străinătate.

Citește și Camelia Voiculescu, reacție după condamnarea lui Dan Voiculescu

Instanţa a mai dispus, în cazul lui Voiculescu, confiscarea unor sume de bani pe care le are în conturi până la concurenţa sumei de 15.000.000 de lei, la BRD, şi până la concurenţa sumei de 5.000.000 de lei, la RBS Bank.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. Cameliei Voiculescu îi va fi confiscată suma de 2.984.358,3 lei reprezentând contravaloarea a 9.947.861 acţiuni deţinute la ICA, donate de Voiculescu, iar Corinei Voiculescu, suma de 2.984.358,6 lei, reprezentând contravaloarea a 9.947.862 de acţiuni deţinute la ICA, ce i-au fost donate tot de tatăl său.

Totodată, instanța a decis și confiscarea de la cele două fiice ale lui Dan Voiculescu a sumelor donate de tatăl lor rezultate în urma închirierii spaţiului Grivco către Romtelecom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel