DAN VOICULESCU, CONDAMNAT: Rareș Bogdan: S-a făcut exces de putere

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, este uimit de sentința CAB pentru toți cei inculpați în dosarul "Telepatia" și consideră că majorarea pedepsei de la 5 ani la 10 ani pentru Dan Voiculescu a fost realizată după publicarea de către cei de la Antena 3 a înregistrărilor cu fratele președintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. "Este un moment extrem de interesant și de important pentru România post-decembristă. În aceste moment, tremură toți cei care au cumpărat în România proprietăți pe bani puțini și nu au dat niciodată socoteală. Însă, fără a încerca neapărat să-i apăr pe cei din lotul Dan Voiculescu și pe Dan Voiculescu, vă spun că în acest caz s-a făcut exces de putere, s-a făcut exces de justiție. Nu înțeleg încadrările și puțin mă pricep la latura juridică pentru că am făcut și 3 ani de drept. Eu aș vreau să-mi explice procurorul Eva, pe baza a ce a cerut 10 ani și mă interesează cum a reușit această doamnă Camelia Bogdan, care părea o persoană rezonabilă din ceea ce am urmărit până acum, cum a reușit să dea o sentință cu 10 ani de executare pentru Dan Voiculescu, 7 ani pentru Sorin Pantiș și 8 ani pentru dr Mencinicopschi. A fost o exagerare. Probabil că 4 ani, 5 ani era o pedeapsă care și așa era un mare, dar era una logică. În aceste moment, nu am cum să nu fac o speculație politică, nu pot, fără să fiu neapărat în trena colegilor de la Antena 3, care de altfel de câte ori au ocazia mă înjură, dar dreptatea e una, înjurăturile sunt alta, nu cred că este deloc normal ca pe acest caz să se dea pedepse atât de mari. Pedespsele au fost exagerate și le consider în continuare exagerate și aștept, deși judecătorii nu dau socoteală nimănui, dar opiniei publice trebuie să li se explice, cum a fost aleasă această pedeapsă.  (...)

Citește și DAN VOICULESCU, CONDAMNAT. Cozmin Gușă susține că ceva se schimbă. Vine o altă lume

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. Justiția nu se face pe răzbunări și, în niciun caz, pe răzbunări colective. Sorin Pantiș și dr Mencinicopschi nu au semnat practic nimic. (...) Știți cum, n-am cum să nu o leg: 10 ani de închisoare pentru Dan Voiculescu, 10 ani de mandat pentru Traian Băsescu. Cred că majorarea de la 5 ani la 10 ani că a fost realizată după publicarea de către cei de la Antena 3 a înregistrărilor cu fratele președintelui", a comentat, vineri, Rareș Bogdan, la Realitatea TV, în legătură cu sentința CAB dată în dosarul "Telepatia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel