Dan Petrescu, negocieri secrete în Rusia

Dan Petrescu se află în acest moment în Rusia, relatează Mediafax.

Nu se cunosc prea multe informaţii cu privire la motivele pentru care antrenorul a făcut deplasarea, dar evenimentul ar putea argumenta informaţiile apărute în ultimul timp: conducerea CFR-ului nu i-ar fi plătit nici măcar un salariu lui Petrescu.

Gică Hagi a recunoscut că Dan Petrescu se află în Rusia, la Moscova, iar declaraţia lui a lăsat loc de interpretări: ”Dan, am auzit, am vorbit cu el, am auzit că e prin Rusia, nu ştiu, întrebaţi-l ce căuta pe acolo. Probabil vrea să viziteze Moscova”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

În urmă cu câteva zile se vorbea despre situaţia încordată la CFR Cluj, chiar dacă echipa din Gruia a cucerit titlul cu numărul 5 din istorie. Înainte să găsească bani pentru transferurile cerute de Dan Petrescu, Nelu Varga trebuie să achite banii jucătorilor actuali pentru ca situaţia să nu degenereze. Peste două zile se împlinesc două luni de când fotbaliştii nu şi-au primit salariile şi au plecat în vacanţă cu promisiunea că li se vor vira banii. Conform sursei citate, a trecut aproape o săptămână de la data în care li s-a garantat că vor avea salariile în cont, iar promisiunea şefilor nu s-a onorat.

Citește și:

Academica Clinceni - prima echipă promovată în Liga 1

Simona Halep: "Am vrut să iau trofeul acasă". Declarațiile de la conferința de presă Roland Garros 2019


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel