Dan Diaconescu poate candida la alegerile europarlamentare

Judecătorii  Tribunalului Bucureşti au respins contestaţia jurnalistului Emil Simionescu depusă împotriva candidaturii lui Dan Diaconescu la europarlamentare. Magistraţii au decis că Diaconescu poate candida pentru că a îndeplinit toate procedurile prealabile necesare. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Jurnalistul Emil Simionescu a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie în legătură cu candidatura la alegerile europarlamentare a fondatorului PP-DD, Dan Diaconescu. Simionescu susţine că documentele necesare în dosarul de candidatură au fost semnate în alb de către Diaconescu şi apoi completat de una dintre angajatele PP-DD.

Emil Simionescu susţine că cea care a completat actele necesare a fost Daniela Alice Gheorghiu, contabil al PP-DD, lucru ce ar putea fi demonstrat printr-o analiză grafologică. "Toate actele - declaraţia de avere, declaraţia de interese, declaraţia de acceptare a candidaturii şi declaraţia de necolaborare cu Securitatea, au fost semnate în alb de către Dan Diaconescu atunci când se afla în Italia", a declarat Simionescu.

Deputatul PP-DD, Daniel Fenechiu, a afirmat că acuzaţiile sunt lipsite de fundament, actele depuse de Diaconescu respectând legislaţia în vigoare. "Ni se povestesc nişte SF-uri produse de un cetăţean ce-şi doreşte notorietate. Oricine poate fabula pe această temă (...) Nu avem de-a face decât cu nişte fabulaţii", a replicat Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel