Dan Barna, reacție la „blatul” din Parlament. „Ar fi apărut pe 700 de burtiere. Înțeleg disperarea PNL”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, a făcut declarații după acuzațiile de blat din Parlament care ar fi dus la numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

„Orice afirmație sau orice sugestie că ar fi fost vorba despre un blat o resping categoric. Este absurd! Cum aș putea eu să le spun colegilor mei [cum să voteze]. USR e un partid transparent. Vă imaginați că dacă i-aș fi spus unui coleg din USR «Băi, votăm cu Iordache», n-ar fi apărut pe 700 de burtiere? Serios acum! Eu înțeleg disperarea PNL să sugereze că ei sunt singurii care luptă pentru România. Oamenii știu că USR este partidul din Parlament care de fiecare dată le-a susținut punctul de vedere. Ideea că noi am votat cu Iordache este absurd”, a reacționat Dan Barna, după acuzații.

„Eu am fost întrebat și am zis: «Sigur, votăm cu Zegrean și cu colegul nostru Dîrcă». N-a fost niciun dubiu, nimeni nu a avut o altă opinie fiindcă altă opțiune era absurdă. Faptul că o parte și din cei din PNL au votat cu domnul Iordache, că altfel n-aveau cum să iasă cifrele, ține și de acel uselism care există în Parlament. Asta știm foarte bine, am văzut și la pensiile speciale, am văzut la Codul Administrativ. Hai să nu ne mai ascundem după deget, e nevoie de alți oameni în Parlament”, a conchis liderul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel