CUTREMUR ROMÂNIA 28 octombrie 2018. Mircea Badea, comentariul nopții

Mircea Badea a făcut câteva comentarii după cutremurul care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 octombrie 2018.

”Sper ca toate sandramalele din centru vechi sunt ok. Sa nu se fi intamplat ceva, din cauza coruptiei, desigur. P.S. Singurul care s-a entuziasmat plin de speranta la cutremurul asta a fost Ciolos”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Inițial, realizatorul TV scrisese pe rețeaua socială: ”Relax, Dragnea si acolitii au provocat un cutremur in Justitie. Va salveaza Lazar”.

Un cutremur puternic s-a simțit la ora 3.38 în mai multe zone din România. INFP a anunțat inițial că magnitudinea cutremurului a fost 5,7. Aceasta a fost revizuită însă, în scurt timp la magnitudinea de 5,8 pe scara Richter. Potrivit emsc-csem.org, cutremurul s-a simțit în Bulgaria, Republica Moldova și la granița cu Ucraina.

Nu au fost înregistrate victime

Vorbim despre cel mai puternic cutremur din România din 2014 încoace. ISU a plecat în recunoaștere în București, conform procedurilor. Nu au fost înregistrate apeluri la 112 și din fericire, cel puțin până în acest moment, nu au fost înregistrate victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel