Cutremur 28 octombrie. Mircea Badea: Ar fi fost nevoie de un seism și mai puternic!

Mircea Badea
Mircea Badea

După ce a făcut cele mai tari comentarii în noaptea cutremurului din noaptea de sâmbătă spre duminică, Mircea Badea a revenit cu o nouă postare ironică.

”Ar fi fost nevoie de un cutremur si mai puternic sa demisioneze guvernul. P.S. Asta e, ghinion, n-a fost sa fie pentru Ciolos, hoitarul. Mai pandeste o tura”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Realizatorul TV a făcut câteva comentarii după cutremurul care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 octombrie 2018.

"Sper ca toate sandramalele din centru vechi sunt ok. Sa nu se fi intamplat ceva, din cauza coruptiei, desigur. P.S. Singurul care s-a entuziasmat plin de speranta la cutremurul asta a fost Ciolos", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Inițial, realizatorul TV scrisese pe rețeaua socială: "Relax, Dragnea si acolitii au provocat un cutremur in Justitie. Va salveaza Lazar".

Un cutremur puternic s-a simțit la ora 3.38 în mai multe zone din România. INFP a anunțat inițial că magnitudinea cutremurului a fost 5,7. Aceasta a fost revizuită însă, în scurt timp la magnitudinea de 5,8 pe scara Richter. Potrivit emsc-csem.org, cutremurul s-a simțit în Bulgaria, Republica Moldova și la granița cu Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel