Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Custodele Coroanei și Principele Consort au participat la ceremonia Încoronării / Foto

Facebook Familia Regală a României
Facebook Familia Regală a României

Familia Regală a României a publicat pe pagina de Facebook mai multe fotografii care îi au în prim-plan Custodele Coroanei și Principele Consort, la ceremonia Încoronării Regelui Charles al III-lea, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury la Abația Westminster Abbey.

„Sâmbătă, 6 mai 2023, la ora 11, Custodele Coroanei și Principele Consort au participat la ceremonia Încoronării Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury la Abația Westminster. A fost a 40-a Încoronare a unui monarh britanic, găzduită de Abație, în ultima mie de ani. La ceremonie au luat parte Familia Regală britanică, Familiile Regale străine, înalți reprezentanți ai țărilor din Commonwealth, șefi de Stat ai lumii, membri ai Guvernului și Parlamentului britanic, personalități din societatea civilă, reprezentanți ai organizațiilor cu patronaj regal, veterani și reprezentanți ai instituțiilor Credinței din toate confesiunile și din toate religiile.

Tot sâmbătă, la ora 13, Majestatea Sa și Principele Consort au răspuns invitației la dejunul oficial oferit de ministrul Afacerilor Externe al Regatului Unit, The Right Honourable James Cleverly. În încheierea dejunului, cuplul regal român a asistat la survolarea Palatului Buckingham de către formațiuni aeriene aparținând celor trei forțe armate ale Regatului Unit, British Army, Royal Navy și Royal Air Force”, a transmis Familia Regala a Romaniei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel