Curățenia de primăvară. Sectorul 6, început în forță

Denisa Zamfir / 04 Martie 2019 / 15:59 Salveaza PDF Comentarii
Campanie curățenie de primăvară
Campanie curățenie de primăvară

Începe curățenia de primăvară. Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, din această săptămână, Sectorul 6 a început în forță curățenia generală.

Peste 200 de lucrători din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 se află zilnic în teren şi execută lucrări specifice de igienizare a grădinilor blocurilor.

"Îmi doresc foarte mult să implicăm asociaţiile de proprietari, respectiv locuitorii Sectorului 6 în această campanie de curăţenie şi să înfrumusețăm împreună grădinile blocurilor. Orice sprijin pe care proprietarii îl oferă lucrătorilor primăriei, chiar și doar pentru câteva ore în week-end ajută. Cred că putem dărui din timpul şi energia personală pentru a acționa împreună pentru comunitate", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Curăţenia de primăvară include şi parcurile din sector, locurile de joacă şi cele de odihnă, precum şi scuarurile şi platbandele de pe domeniul public.

(w670)

"Acum vremea este prielnică, fiind momentul oportun debutului curăţeniei de primăvară. Suntem pe teren cu toate efectivele de lucru şi realizăm operaţiuni multiple de la greblat, tăiat drajoni şi gard viu, până la îndepărtarea florei spontane şi ridicarea resturilor vegetale. Echipele noastre curăţă tot ceea ce înseamnă domeniul public și grădinile blocurilor de locuit", a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.

Campania de curăţenie de primăvară se desfășoară până în ajunul sărbătorilor pascale.

Vezi și: Norica Nicolai, excludere ALDE internațional: Ne despart multe lucruri

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24