Cum votează românii în funcţie de zodie

Alegeri 2019. FOTO AGERPRES
Alegeri 2019. FOTO AGERPRES

Știința încearcă să dovedească cum funcționează creierul atunci când vine vorba despre înclinațiile politice, dar și astrologia poate dovedi aceste lucruri. Felul în care văd lucrurile unele zodii poate arăta dacă sunt liberali sau conservatori.

BERBEC. Berbecii sunt liberali. Ei vor să creadă în ideea că fiecare om poate fi fericit și mulțumit de viața lui. Va lupta mereu pentru convingerile sale și ale celorlalți și pentru drepturile lor, indiferent de rasă sau orientarea sexuală. 

TAUR. Când sunt obișnuiți cu viața într-un anume fel și, din anumite motive, societatea începe să schimbe regulile, devin puțin dați peste cap. Aceasta este definiția conservatorismului. 

GEMENI. Fiind extrem de curioși, Gemenii își lasă mintea deschisă pentru numeroase opinii. Ei au tendința să își exprime opinia tuturor, chiar și pe Twitter. Dacă cineva încearcă să-i convingă că nu au dreptate, se vor folosi de inteligență pentru a le arăta de ce văd lucrurile într-un anume fel, dar vor accepta și punctul celuilalt de vedere. 

RAC. Ei aleg drumul moralității de fiecare dată când le iese în cale o oportunitate. Dar au tendința să creadă că toate părerile lor sunt cele corecte. 

LEU. Cred despre ei înșiși că sunt lideri și tocmai de aceea se folosesc de convingerile lor pentru a-i conduce pe ceilalți în mod eficient. Pentru ei, există o soluție la orice. Au o mare compasiune pentru ceilalți și vor ca toți să fie fericiți, chiar dacă au opinii diferite de ale lor. 

FECIOARĂ. Se poziționează pe partea conservatoare a oricărei dezbateri. Acest lucru poate fi și bun și rău, deși au tendința să fie destul de critic atât cu ei, cât și cu ceilalți. De multe ori încearcă să-i facă pe oameni să-și schimbe gândirea, să vadă lucrurile ca ei. 

BALANȚĂ. Balanțele preferă să rămână neutre, pentru ele asta înseamnă să fie corecte. Sunt de părere că dacă iau decizii politice ar putea să-și piardă prieteni. Armonia e un lucru esențial pentru ele. 

SCORPION. Sunt foarte hotărâți și siguri pe convigerile lor. Și vor veni cu numeroase argumente pentru ca ceilalți să le înțeleagă punctul de vedere. 

SĂGETĂTOR. „Nu poți să te distrezi dacă ești atât de ocupat să-i judeci pe toți de pe ringul de dans”. Așa gândesc Săgetătorii. Pentru ei e important să se distreze, iar să spună altor persoane cum ar trebui să-și trăiască viața nu e o idee bună pentru ei. Prețuiesc valoarea libertății și cred că fiecare are nevoie de libertatea lui pentru a exprima cine sunt. 

CAPRICORN. Le place ideea de a păstra tradiția. Sunt regii/ reginele rutinei. Viața fără rutină e o viață plină de haos, care pentru ei e foarte neatrăgătoare. Valorile familiei lor au un mare impact în decizia lor de a vota. 

VĂRSĂTOR. Ei sunt regii/ reginel eliberalilor. Vor ca întreaga lume să progreseze cât de mult se poate și ca toți să fie tratați în mod egal. Spiritul lor liber și dorința de aventură și de a încerca lucruri noi îi ajută să-și vadă viața dintr-o anumită perspectivă. 

PEȘTI. Partea spirituală e foarte dezvoltată la ei. Se spune că sunt cele mai religioase zodii. Religia, uneori e folosită pentru a restrânge gândirea modernă, iar aceste credințe mai stricte ale lor îi pot împiedica să fie deschiși la părerile liberale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel