Cum se prepară aluatul pentru clătite. Reţeta cu care nu dai greş

Loredana Brumă / 10 noi 2019 / 16:28 Salveaza PDF Comentarii

Clătitele sunt delicioase însă, nu toată lumea ştie să prepare corect aluatul. Vă prezentăm o reţetă simplă, o reţetă cu care nu vei mai da greş niciodată. 

Ingrediente pentru 4 persoane

 

3 ouă

Jumătate de litru de lapte

250 de grame de făină 

Ulei 

Citeşte şi Mănâncă usturoi şi miere în fiecare dimineaţă. Rezultate miraculoase

 

Mod de preparare

 

Spargeţi ouăle într-un bol, adăugaţi laptele şi amestecaţi cu ajutorul unui mixer. Adăugaţi făina în ploaie şi continuaţi să amestecaţi. 

Într-o tigaie, puneţi puţin ulei şi lăsaţi să se încingă. Când uleiul este fierbinte, puneţi aluatul de clătite cu ajutorul unei căni. Cantitatea de aluat va depinde de dimensiunea tigăii utilizate.

Gătiţi clătita la foc mediu, timp de un minut sau până când începe să se rumenească. Întoarceţi clătita pe cealaltă parte. După ce s-a făcut, o punem pe o farfurie şi începem să facem următoarea clătită. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26