Cum se mută parcul Drumul Taberei în parcul Crângași

spectacol-in-parcul-crangasi-crop-644x416
spectacol-in-parcul-crangasi-crop-644x416

Parcul Crângaşi a intrat în lucrări de modernizare. Autorităţile locale au decis să revitalizeze Crângaşiul având în vedere că Parcul Drumul Taberei a fost închis pentru alte lucrări de reabilitare ce urmează să se desfăşoare pe o perioadă de un an şi jumătate.

„Am luat decizia de a transforma Parcul Crângaşi într-un spaţiu multifuncţional, având în vedere necesitatea de a asigura condiţii optime în privinţa spaţiului verde şi a modalităţilor de relaxare pentru locuitorii Sectorului 6, ştiut fiind faptul că Parcul Drumul Taberei a fost închis pentru lucrări de modernizare", a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, pentru B365.ro.

De asemenea, în procesul de reabilitare a Parcului Crângaşi, administraţia locală a inclus şi refacerea spaţiilor verzi, fiind realizate lucrări de cosire, greblare, îndepărtare a vegetației uscate și udarea materialului săditor.

"O parte din spaţiile de joacă şi relaxare din Parcul Drumul Taberei au fost relocate în Parcul Crângaşi. Aici sunt incluse maşinuţele pentru copii, leagănele şi toboganele, precum şi căsuţele care susţin activitatea târgurilor sezoniere", a adăugat Rareş Mănescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel