Cum scoți petele de cafea de pe haine. Cele mai eficiente metode. Nu dai greș!

Cum scoți petele de cafea de pe haine. Cele mai eficiente metode. Cafeaua este nelipsită din viața ta de zi cu zi? Ei bine, ar trebui să cunoști aceste informații. Probabil și tu te-ai confruntat cu petele lăsate de această băutură, în momente total inportune. Iată cum îți poți salva hainele.

Cum scoți petele de cafea de pe haine. Petele proaspete se înlătură cu apa caldă şi detergent. Petele vechi se tamponează cu glicerină, apoi cu apă caldă şi în final cu apă oxigenată. Se poate încerca şi presărarea de sare de bucătărie peste pata umezită.

Cum scoți petele de cafea de pe haine. În cazul mătăsii colorate, se poate încerca îndepărtarea petelor cu o soluţie de acid lactic 5%, după care se spală bine cu apă.

Cum scoți petele de cafea de pe haine. Petele de pe ţesăturile de in, bumbac sau mătase artificială se curăţă cu hipoclorit de sodiu. Dacă soluţia decolorează ţesătura sau dacă pata se află pe lână sau mătase naturală, se clăteşte bine porţiunea pătată cu apă rece şi apoi se aplică o soluţie de apă oxigenată 3%. Apoi se clătește cu multă apă.

Vezi și: Cum scapi de petele de pe covor. Soluția ieftină din bucătăria ta care face minuni

Cum cureți chiuveta eficient. Soluția genială: ingredientele ieftine din bucătăria ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel