Cum scapi de furnicile care apar în bucătărie. Ieftin și natural!

Vara aduce cu ea și insecte care, uneori, ne fac mult rău dacă ne trezim cu ele în casă. Să luăm exemplul furnicilor: ce facem dacă le găsim în bucătărie? Cum scăpăm de ele?

Scorțișoară

Furnicilor nu le place mirosul de scorțișoară. Adăugați o jumătate de linguriță de ulei de scorțișoară într-o cană de apă. Înmuiați acolo niște vată și dați prin zonele unde vin furnicile. Repetați procedura până când furnicile au dispărut. Puneți bețișoare întregi de scorțișoară în apropierea ușii, pe pervazurile și în alte locuri unde știți că apar. De asemenea, puteți pune într-un spray ulei de scorțișoară și pulverizați ori de câte ori este nevoie.

Oțet 

Oțetul este un agent ieftin care vă ajută să scăpați de furnici. Puneți într-un spray apă, oțet și puțin ulei de lămâie și împrăștiați când vedeți furnici. Agitați bine înainte de utilizare și apoi pulverizați în toate punctele de acces posibile. Faceți acest lucru o dată pe zi până când furnicile dispar complet.

Borax

Boraxul ține la distanță gândacii de bucătărie, ploșnițele, furnicile și alte insecte. Puteți presăra puțin borax în bucătărie, în crăpăturile de sub ușă, în pivniță sau în alte regiuni în care insectele tind să se adune.

Ingrediente: o lingură (10 g) de borax, o lingură (10 g) de zahăr, o jumătate de cană (125 ml) de apă. Amestecați boraxul cu zahărul și apa până obțineți un amestec omogen. Presărați acest remediu în grădină și în celelalte regiuni din locuință infestate de insecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel