Cum să te aperi de energiile negative. Fecioru și Voropchievici, precizări: E cel mai puternic

Lidia Fecioru a vorbit despre energiile negative.

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cum ne dăm seama când un loc sau o persoană emană energii negative și ce putem face pentru a ne proteja. 

„Atactul energetic... noi simțim omul rău. El deoache. Că deoache de invidios ce e, de rău ce e. Se spune că deoache cei care au fost întorși de la sân de mamă”, a spus Lidia Fecioru.

„Acum mulți ani de zile, la mine venea o pacientă și eu știam că deoache, mi-a și zis. A intrat și mi-a zis vai ce frumoasă sunteți astăzi. Eu mă îmbrac într-o haină de oglindă, cu oglinda în interior. Practic tot ce transmite omul se întoarce spre el. Noi, mental, ne putem proteja foarte bine. În momentul când ea a transmis această energie către mine, eu nu am avut nicio reacție, s-a întors spre ea și s-a autodeocheat”, a mai spus Lidia Fecioru. 

„Puneți un bol cu sare undeva lângă voi. Sau luați-vă un cactus, puneți-l pe birou. Dar cel mai puternic absorbant de energie negativă e turmalina neagră. E o piatră foarte puternică care distruge energiile negative. Dar să știți că e foarte scumpă”, a spus și Mihai Voropchievici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel