EXCLUSIV  Cum să nu iei mare ȚEAPĂ când cumperi un apartament nou. ”Nu ne-am dat seama, deși am venit de cinci ori la bloc înainte să dăm avansul”

cheie
cheie

Când vrei să îți cumperi o locuință într-un ansamblu rezidențial nou, surprins de euforia momentului, riști să uiți aspecte de care îți vei da seama abia după ce vei plăti bani grei.

Un cititor DC News ne-a semnalat o situație prin care a trecut. Oamenii ar trebui să fie foarte atenție atunci când își cumpără un apartament într-un bloc nou. ”Să nu se bucure că este, de exemplu, aproape de metrou, dacă blocul se află în câmp”, ne-a spus cititorul. 

Și lucrurile nu se opresc aici...

Persoana care ne-a scris a povestit că a avut marea uimire să observe că în jurul blocului în care și-a luat un apartament miroase groaznic. ”Am făcut mai multe plimbări acolo înainte să dăm avansul pentru un apartament și nu ni s-a părut nimic ciudat. Doar că am venit și în alte zile când adia vântul. Această rețetă: căldură mare + adiere ușoară de vânt + groapă de gunoi este distrugătoare. Miroase oribil. Nu există niciun respect pentru cumpărător. Ni se vând toate mizeriile pe zeci de mii de euro! Dezvoltatorii imobiliari construiesc unde îi taie capul și ne iau ochii cu avantaje de genul: aproape de metrou. Dar în rest... Mirosul care se simte în zonă nu poate fi descris în cuvinte. S-a încălzit afară, iar mirosul nu mai poate fi ascuns. Până la urmă este normal... dacă construiești lângă groapa de gunoi va fi miros aferent. Noi ne-am grăbit, dar aveți grijă! Înainte de a vă muta într-un bloc nou, cercetați ce se află pe lângă construcția. Durează câteva minute să faceți o cercetare pe Google Maps!”, a scris cititorul pe adresa redacției DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel