Cum să gătim corect şi sănătos. Evitaţi vasele din acest material

Ana Vasilescu / 19 sep 2019 / 19:39 Salveaza PDF Comentarii

Este foarte important să gătim alimentele corect, în vasele potrivite. În acest mod, vom evita eventualele probleme de sănătate. 

Trebuie să avem în vedere faptul că oțelul inoxidabil este materialul ideal și cel mai potrivit pentru gătit. Acesta este ușor de utilizat și este, de asemenea, cel mai igienic. Prin urmare, folosiţi astfel de vase pentru gătit.

Dacă nu avem vase din oțel inoxidabil, există un alt tip de material care poate fi folosit cu succes. Ne referim la fontă. Aceasta este  foarte rezistentă la acizi, permite distribuirea căldurii uniform și nu lipeşte mâncarea. Singurul inconvenient este faptul că vasele din acest material sunt foarte grele. 

Încercaţi să evitaţi vasele din aluminiu. Acest material eliberează substanţe nocive în momentul în care intră în contact cu căldura.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26