Cum să găteşti corect carnea. Trucul marilor bucătari

Carne
Carne

Nimic nu se compară cu o friptură gustoasă alături de familie. De aceea, este foarte important să ştim cum se găteşte corect carnea. Marii bucătari au câteva trucuri pe care trebuie să le cunoşti. 

În primul rând trebuie să alegem corect carnea. De exemplu, când cumpărăm carne roșie trebuie să fim atenţi la culoarea acesteia. Dacă este carne de vită, culoarea ar trebui să fie roșie și luminoasă.

Înainte de a cumpăra carnea trebuie să ştim cum o vom găti. De exemplu, dacă vrem să facem grătar, trebuie să alegem bucăți de slănină şi antricot. 

Carnea trebuie păstrată la frigider, la o temperatură cuprinsă între 0 și 4ºC. 

Un alt truc important: când facem carne la grătar este indicat să adăugăm sarea la final. Acest lucru va împiedica formarea umidității, iar carnea va fi mult mai gustoasă. 

Marii bucătari bat carnea roşie. Această metodă are o triplă funcție: mai întâi, se face pentru a rupe fibrele fileului și a face carnea mai fragedă. În al doilea rând, ne permite să facem bucata de carne mai mare. Acest lucru ne ajută atunci când vrem să o facem umplută. În al treilea rând, ne permite să o facem mai fină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel