Cum să faci cel mai bun pilaf. Secretul constă într-un singur ingredient

Loredana Brumă / 16 dec 2019 / 15:39 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de pilaf. Secretul constă într-un singur ingredient.

Pentru prepararea pilafului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

O cană de orez

Trei căni de apă

Un ardei roșu

Un morcov

100 de grame de ciuperci

Sare

Piper

O legătură de pătrunjel

Grăsime de pasăre de curte

Mod de preparare

 

Pasul 1. Spălăm orezul şi îl punem la fiert. Se adaugă şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos. 

Pasul 2. Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Căliţi toate legumele  într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.

Pasul 3. Se amestecă legumele cu orezul şi se mai lasă pe foc 2 minute. Adăugaţi puţin pătrunjel la final. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23