Carnea poate fi dezgheţată foarte uşor, în doar câteva minute. Vă prezentăm câteva trucuri pe care toate gospodinele trebuie să le cunoască.
Introduceţi carnea într-un vas cu apă caldă
Una dintre cele mai simple metode este să umpleți un vas mare cu apă caldă de la robinet și să scufundați carnea înfăşurată într-o folie de plastic. Tot ce trebuie să faceţi amestecaţi în apă din când în când. Această acțiune este importantă deoarece împiedică o zonă să se răcească izolând-o de restul apei.
Dezgheţaţi carnea în cuptorul cu microunde
Dacă nu ai la dispoziţie nici măcar 10 minute, poţi dezgheţa carnea într-un mod mult mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să o introduci în cuptorul cu microunde. Acesta face minuni. Până când musafirii vor urca cu liftul, carnea voastră a fi deja dezgheţată. Astfel că, vei putea prepara o friptură delicioasă imediat.
Atenţie, carnea dezgheţatî trebuie gătită imediat. În caz contrar, aceasta se poate deteriora.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News