Cum să afli - înaintea tuturor - că Facebook, WhatsApp sau Instagram au căzut

Scutaru Cristina / 05 iul 2019 / 08:20 Salveaza PDF Comentarii
telefon
Descriere foto: telefon

Există o metodă rapidă care vă ajută să depistați dacă, atunci când sunt probleme cu Facebook, WhatsApp sau Instagram este din cauza conexiunii dumneavoastră sau sunteți în fața unei probleme la nivel mondial.

Suntem dependenți de tehnologie și lumea virtuală, iar atunci când există căderi nu știm cum să reacționăm, mai ales că Facebook, WhatsApp sau Instagram sunt utile și la job. Dar cum detectăm primii problemele de la aceste rețele de socializare? 

Cea mai obișnuită metodă este să ne uităm pe Twitter pentru a vedea dacă și alții au aceeași problemă. Dar mult mai sigur și mai de încredere este să verificați în downdetector. Pe acest site sunt monitorizate reclamațiile utilizatorilor de servicii multiple cum ar fi Facebook, WhatsApp sau Instagram, Xbox LIve, Netflix, Reddit sau Fortnite.


În downdetector puteți trimite ”raportul” cu problema dumneavoastră. De asemenea, puteți verificați dacă același lucru se întâmplă și altora. Pe site găsiți un grafic liniar al rapoartelor privind eșecurile de conexiune care sunt proporționale cu numărul persoanelor afectate.

 

Mai puteți consulta și o hartă globală. Aceasta vă arată numărul plângerilor geolocalizate de pe planetă, fiind afișat în culori diferite. Astfel, este ușor să se detecteze nivelul de severitate al căderii în fiecare zonă de pe mapamond.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25