Cum mulțumește Depardieu Rusiei pentru cetățenie

depardieu
depardieu

Actorul a declarat că vrea să facă un film la Groznâi, capitala Ceceniei. Depardieu a sosit duminică seara în Cecenia, la invitația președintelui acestei republici, Ramzan Kadârov. La Groznâi, Depardieu a fost primit cu mare fast. Președintele Kadârov a pregătit un dineu de gală, care a inclus și dansuri tradiționale, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

Sunt sigur că aici trăiesc oameni fericiți. Trebuie să fii într-adevăr fericit pentru a cânta și a dansa așa cum o fac cecenii, a spus Depardieu. Documentarea actorul pentru film a început de luni, când Depardieu a vizitat orașul Groznâi.

În proiecția sa, Depardieu va încerca să explice cum un singur om, adică Kadârov, a reușit să reconstruiască orașul Groznâi din temelie în numai cinci ani. Cecenia a fost, în anii 1990 și 2000, teatrul a două războaie între forțele ruse și luptătorii pentru independență. Astăzi, Cecenia este oficial pacificată, dar rebeliunea a fost islamizată și a acaparat întregul Caucazul rus, unde au loc cu regularitate atentate contra forțelor de ordine. Președintele Kadârov este acuzat de organizațiile pentru drepturile omului de mușamalizarea unor încălcări multiple ale drepturilor omului, printre care și execuții arbitrare, tortură, răpiri și asasinate, atribuite forțelor sale de ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel