Cum l-a dezamăgit Iohannis pe Chirieac. ”Am crezut că ne va iubi pe toți, precum Regele”

Bianca Ştefan / 20 iul 2018 / 20:10 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în platoul România TV, a declarat că președintele României, Klaus Iohannis, a fost votat de alegători drept șeful statului datorită naționalității germane, plecând de la premisa că tot ce provine din Germania este de bună calitate.

Bogdan Chirieac este de părere că președintele Klaus Iohannis nu a făcut nimic din ceea ce se aștepta, iar în loc să aducă îmbunătățiri României, cum a făcut în cazul Sibiului, s-a dus într-o zonă extremistă.

''De ce l-am votat, de ce a câștigat Klaus Iohannis? Fundamental pentru că era neamț. Trăim într-o țară unde vopsești ușor, vopsești cu spor, vopsești nemțește. Credem că tot ce este german e de foarte bună calitate. Ce ne-am așteptat de la Klaus Iohannis? Eu, personal, și știți bine că l-am votat, am crezut că o să lucreze 20 de ore pe zi. Ce a făcut la Sibiu, că Sibiul arată altfel. Mă bazam pe ceva. Am crezut că ne va iubi pe toți cinci ani de zile, precum Regele. Am crezut că o să spună că este esențial pentru el să facă 2 ore de la București la Sibiu și că va cere o autostradă prin Pitești-Sibiu și alta prin Brașov. Vă asigur că dacă ar fi cerut aceste lucruri unui Guvern și le făcea, era ca domnul Emil Boc la Cluj. 

În loc de asta s-a dus în zona aberantă, a statului subteran, uneori extremistă, a 4-5% pe zona de hashtag, care e cea mai dură. Acum imaginea este formată. Am înnebunit cu penalii, corupția, legile. Unde este șoseaua? Că ești neamț.'', a susținut Bogdan Chirieac la România TV.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24