Cum cureți jucăriile copilului cu bicarbonat de sodiu. Toți părinții ar trebui să știe

Cum cureți jucăriile copilului cu bicarbonat de sodiu. Ieftin și sănătos pentru cel mic. Iată cum poți curăța jucăriile copilului tău cu un ingredent banal și ieftin.

Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați un burete curat și umed în bicarbonat de sodiu și să ștergeți cu el toate lucrurile cu care copilul intră în contact.  Acelaș lucru îl puteți face și și în cazul jucăriilor animalelor de companie.

În cazul jucăriilor din plastic sau din cauciuc, puneți 4 linguri de bicarbonat într-un litru de apă și și curățați-le bine. Dacă jucăriile sunt de pluș, presărați ingredientul pe ele, iar după un sfert de oră frecați ușor cu o perie, scrie playtech.ro.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este perfect pentru curățarea băii și a bucătăriei. Folosește un burete umed cu puțin bicarbonat și freacă suprafețele din baie. La final, clătește cu apă.

Pentru a curăța și a dezinfecta podelele, puneți o jumătatea de ceașcă de bicarbonat de sodiu într-o găleată cu apă caldă. Introduceți mopul sau buretele în acest amestec, frecați și clătiți. Unde mai rămân pete, folosiți bicarbonat de sodiu amestecat cu suc de lămâie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel