Cum au împărțit banii Răzvan Fodor și soția sa. Buget pentru 12 luni: Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Răzvan Fodor a făcut o serie de dezvăluiri în podcastul lui Speak. 

Răzvan Fodor și Irina, soția sa, sunt căsătoriți de aproximativ 11 ani. Înainte de a fi cooptat în echipa Antena 1, Răzvan Fodor a avut mai multe proiecte la PRO TV, la fel și soția sa. Au ales să aibă mai mult timp pentru familie, pentru fiica lor. Banii pe care îi câștigau îi împărțeau în așa fel încât să le ajungă pe parcursul unui an întreg. „Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina”, a spus Răzvan Fodor.

„Când stai cu un copil, copilul se trezește cu tine în casă de dimineață, îl duci tu la școală, îl iei, vine copilul acasă, mănâncă cu tine, face teme cu tine. Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă”, a explicat Răzvan Fodor în podcastul lui Speak.

„Nu faci rabat la cărniță, nu faci rabat la vinul pe care îl bei, îți plătești ratele la bancă, îți plătești impozite, curent, lumină. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat în emisiunea lui Măruță. De când a născut, s-a angajat acolo. Copilul a crescut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație. După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată”, a mai explicat Răzvan Fodor. 

Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

S-au terminat filmările pentru Asia Express 2021. Irina Fodor, prezentatoarea sezonului 4, s-a întors acasă, iar soțul său, Răzvan Fodor, a imortalizat momentul cu soția sa la masă și a lăsat un mesaj emoționant: „Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia!!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel