EXCLUSIV  Cum ajungi FAIMOS în online. Secretul pentru România, dezvăluit de un blogger: AICI se pune accentul

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Aura Teslaru, blogger de travel, a dezvăluit în exclusivitate pentru DC NEWS, rețeta succesului pentru vizualizări, like-uri și click-uri în mediul online. Cum ajungi cunoscut pe rețelele de socializare.

În ultimul timp, goana după like-uri, click-uri, followers, share-uri și vizualizări în general este tot mai mare, mai ales în rândul tinerilor, care sunt din ce în ce mai prezenți în mediul online.

Ei bine, în tot acest proces intervin o mulțime de lucruri și multă muncă. Pentru o simplă fotografie publicată pe Instagram este un întreg proces de găsirea poziției potrivite, a unghiului potrivit, apoi o întreagă perioadă de alegere a celei mai bune imagini din zecile făcute și ulterior editarea ei. În plus, pentru un videoclip publicat pe TikTok, procesul e și mai lung, de la filmare, la găsirea trendului potrivit care circulă pe rețeaua de socializare, apoi editare. 

Și asta nu e tot, pentru că nu am intrat în subiectul YouTube, locul vloggurilor și a vloggerilor.

Aura și Dan, aventura vieții lor

 

Aura Teslaru și Dan Moldovan sunt doi tineri pasionați de travel care, în urmă cu doar câțiva ani, au luat decizia de a-și lăsa joburile din corporații pentru a pleca în aventura vieții lor. 

Până în prezent, au vizitat 41 de țări, au trăit timp de doi ani în Asia și și-au transformat pasiunea pentru călătorii într-un business de succes. 

Ea cu scrisul, el cu aparatul foto, dar amândoi cu o mulțime de amintiri unice, Aura și Dan dețin două bloguri de succes: Daily Travel Pill și Aura Călătorește, în care le prezintă urmăritorilor și curioșilor lumea largă prin ochii lor. 

În contextul creșterii pe rețelele de socializare, Aura ne-a dezvăluit secretul prin care-ți poți crește fanii pe rețelele de socializare, în România.

Care e secretul pentru România. Aura, blogger de travel, dezvăluire pentru DC NEWS

 

"Cred că este din ce în ce mai greu să crești un cont de Instagram. În momentul de față, accentul este pe conținutul video, Reels. Nu cred că există o rețeta fixă pentru a avea succes însă, după părerea mea, conținutul de calitate este cel care face diferența. Fie că postezi doar poze sau și video-uri, investește timp și efort în a crea conținut memorabil.

În timpul săptămânii caut locuri frumoase din România, locuri mai puțin știute care merită să fie promovate și, în weekend-uri, mergem special să facem poze și video-uri. Ne dedicăm timp special pentru a crea conținut pentru blog și contul de Instagram.

Cred că Tik Tok-ul este încă la început și încă se poate crește relativ ușor. Întreg algoritmul este diferit la Tik Tok, în sensul că poți deveni viral și doar cu câteva sute de urmăritori. Pe Tik Tok sunt anumite trenduri pe care le poți replica, arătându-ți în același timp și personalitatea. Îmi place foarte mult această platforma și cred că are mult potențial", a declarat Aura Teslaru pentru DC NEWS.

 

Citește mai multe despre Aura și Dan AICI: Cum călătorești mult, pe bani puțini. Cele mai frumoase experiențe: Nu voi uita vreodată...

Câți bani câștigă Dorian Popa din fiecare LIKE și CLICK. Sume COLOSALE: E o chestie ciudată

Dorian Popa este unul dintre cei mai celebri și urmăriți influenceri din România și chiar dacă multe vedete au fost afectate de pandemia de COVID-19, care le-a blocat activitatea, Dorian Popa nu a stat degeaba și s-a umplut de bani în domeniul pe care-l stăpânește cel mai bine. 

Dorian Popa are o comunitate uriașă de urmăritori, atât pe rețelele de socializare, cât și platforma de Youtube acolo unde lansează vlog după vlog. 

În online, fiecare click aduce venituri frumoase pentru cei din fața camerei, iar asta se aplică și la Dorian Popa, fiind cotat ca unul dintre cei mai bine plătiți influenceri din România. 

Dorian și-a făcut celebru câinele. Ce venituri enorme i-a adus patrupedul

Dacă la început se filma doar pe el și activitățile sale zilnice, între timp, Dorian și-a făcut vedetă și cățelul, celebrul Chelutzu, care mai în glumă mai în serios, își câștigă banii.

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a declarat că animalul său de compnie a reușit să câștige până în prezent aproximativ 150.000 de euro și dacă acest număr te-a șocat, stai să vezi ce a spus despre prețul pe care l-a plătit pentru halatul lui Chelutzu.

"Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace", a declarat Dorian Popa.

Câți bani a făcut Dorian Popa în pandemie

Potrivit replicaonline.ro, Dorian Popa Show SRL, societatea înființată în anul 2018, cu sediul în județul Ilfov și obiectiv principal de activitate interpetare artistică (spectacole), a raportat în pandemie o cifră de afaceri de 2.058.060 de lei și un profit de 1.703.991 de lei (aproximativ 350.000 de euro). Societatea este administrată doar de Dorian Popa, acesta apărând și ca unic asociat în firmă.

Artistul a dezvăluit recent și ce sume îi intră lunar în cont în urma vlogurilor. 

"Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube (...)

A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.

Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului", a dezvăluit Dorian Popa, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel