Cum a fost căutat Hayssam de o grefieră în arestul Poliției

hayssam
hayssam

Bulibășeala pe locul unde se afla Omar Hayssam a continuat și la începutul săptămânii. O persoană, care s-a recomandat a fi grefieră, a sunat luni la arestul central al Poliţiei Capitalei şi a întrebat dacă Omar Hayssam se află în custodie pentru că ar dori să-l citeze, însă i s-a răspuns că acesta nu este încarcerat acolo, fără a i se oferi alte detalii prin telefon, scrie Agerpres.

În momentul în care presupusa grefieră ar fi spus că doreşte să trimită o citaţie pe numele lui Omar Hayssam, persoana de la celălalt capăt al firului, angajat al arestului central al Poliţiei Capitalei, i-a spus să-l citeze. Cu toate acestea, nu s-a primit nicio astfel de citaţie pe numele inculpatului Omar Hayssam, au subliniat sursele citate.

 Poliţia Română informa, vineri, că Omar Hayssam se află în custodia IGPR şi că a fost introdus într-un centru de reţinere şi arest preventiv, pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său.

 Omar Hayssam nu a fost adus marţi la Tribunalul Bucureşti, unde trebuia să se judece un nou termen în dosarul "Manhattan", în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Judecătorii au anunţat că au trimis, luni, adrese către DGPMB şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a fi citat Omar Hayssam în acest proces, iar răspunsul celor două instituţii a fost că nu ştiu unde se află încarcerat sirianul.

 Cum nici avocatul lui Omar Hayssam nu s-a prezentat la proces, instanţa a fost nevoită să amâne dosarul pentru 9 septembrie.

 Separat, tribunalul a stabilit pentru 31 iulie discutarea cererii DIICOT privind arestarea preventivă a lui Omar Hayssam şi a fratelui acestuia, Mohamad Omar.

Omar Hayssam, transferat la Penitenciarul Rahova, marți,  în jurul orei 12,00

Omar Hayssam a fost încarcerat marţi, în jurul orei 12,00, la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru următoarele 21 de zile, cât reprezintă perioada de carantină.

După expirarea perioadei de carantină se va forma o comisie care îl va repartiza pe Omar Hayssam într-un regim de detenţie, conform faptelor pentru care a fost condamnat. În funcţie de acest lucru, el poate rămâne în continuare la Penitenciarul Rahova, fiind vorba despre un regim de maximă siguranţă sau poate fi transferat la alt penitenciar.

 Omar Hayssam a fost transferat, marţi, dintr-un centru de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Române într-o unitate din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel