Urmărește emisiunea live


CRUZIME într-o emisiune Antena 1. Kola Kariola, APEL după ce o cățelușă gestantă a fost lovită cu picioarele în burtă

Kola Kariola a transmis un apel referitor la o cățelușă gestantă care ar fi fost lovită în emisiunea "Mireasa", de la Antena 1.

"Înţeleg că imaginile astea sunt din emisiunea “Mireasa”, de pe postul de televiziune Antena 1. Din imagini, se înţelege că o căţeluşă gestantă (o primă încălcare a legislaţiei pentru că în România este obligatorie sterilizarea câinilor de rasă comună) este lovită de un participant la acest reality show. Nu este surprins momentul în care o loveşte, dar se înţelege.

Mesageria paginii este plină de mesaje prin care oamenii ne spun că nu este prima dată când se întâmplă. Căţeluşa a fost de multe ori lovită în burtă, alungată cu pietre, înjurată. Nu stau să critic acum emisiunea, lipsa de cultură, penibilismul unor indivizi care se dau mari în faţa unor fete lovind animale fără apărare, dar aşa ceva NU trebuie să existe sau acceptat pe un post de televiziune, iar indivizii trebuie să răspundă în faţa legii pentru rele tratamente aplicate animalelor, conform Legii 205/2004.

Oare ce modele de viitori familişti sunt prezentaţi în astfel de emisiuni? Numele celor care lovesc căţeluşa sunt: Ciprian Valdau şi Florin Florea", a fost mesajul transmis de Kola Kariola, pe Facebook, care a făcut un apel către cei care-i urmăresc activitatea să sesizeze organele competente. 

Conform lui Radu Herjeu, membru CNA, momentul din video de mai jos n-a fost transmis la TV, la Antena 1, ci a putut fi văzut pe Antena Play. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel