Cristina Spătar, mărturisire: Le-am luat copiilor împotriva voinței tatălui lor

Cristina Spătar
Cristina Spătar

Cântăreața Cristina Spătar, care este mama a doi copii, povestește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” , difuzatã sâmbãtã, de la ora 13:00, la Antena Stars, cum a ajuns să aibă pisică în casă, deși soțul ei nu a fost deloc de acord cu acest lucru.

"Niciodată tatăl copiilor nu și-a dorit un animăluț în casă, dar noi, împotriva voinței lui, ne-am trezit cu o pisicuță. Niște vecini de-ai noștri au avut o pisică și a făcut puiuți. Și Aida făcea ce făcea și mergea la puiuți. Și tot ne ruga și pe mine, și pe bonă și pe taică-su. Și uite așa, până la urmă, și-au ales o pisicuță", spune Cristina Spătar.

Artista mărturisește că deși nici ea nu s-a gândit niciodată că vor avea o pisică în casă, acum s-a atașat foarte tare de mica felină.

"E foarte isteață, nu mă așteptam. Chiar zilele trecute eram foarte supărată, plângeam. Mai am și eu momente din astea când nu-mi merg lucrurile așa cum vreau. Și ea a venit la mine, s-a așezat pe pieptul meu și îmă dădea ochelarii deoparte cu capul ei. Chiar m-a surprins", a povestit Cristina Spătar.

[citeste si]

Despre cum se împarte între activitățile profesionale și familie, dar și cum a ajuns să accepte în casă și să iubească o pisică deși era convinsă că nu va face asta niciodată, Cristina Spătar dezvăluie în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", difuzată sâmbătă, de la ora 13:00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel