EXCLUSIV  Cristina Herea, la Strasbourg. Cu ce s-a ocupat jurnalista înainte de România TV - video

Cristina Herea, la Strasbourg. Cu ce s-a ocupat jurnalista înainte de România TV
Cristina Herea, la Strasbourg. Cu ce s-a ocupat jurnalista înainte de România TV

Cristina Herea a povestit, la DC News, despre cariera sa înainte de România TV.

Cristina Herea a declarat în platoul DC News: "Am înțeles cât de importantă este informația și cum reușește să detroneze tot ceea ce este trecător. Ideea de a afla și cu două secunde înaintea celuilalt lucruri care ar putea schimba, de ce nu, traiectoria m-a fascinat. Și așa am reușit să intru în presa mondenă. Părinții mei, care provin din două domenii extrem de serioase, nu și-au dorit niciodată să fac presă. Ei vedeau presa de monden ca pe un lucru extrem de negativ și credeau că va fi un aspect trecător. Apoi, au înțeles dorința mea de a arăta lucrurile așa cum sunt, de a arăta culisele, aspectele nevăzute din fața publicului".

"Scandalurile au luat o amploare exagerată"

"După trei-patru ani în presa mondenă, am considerat că scandalurile au luat o amploare exagerată și nu mă mai regăseam. (...) Am considerat că orice argument suprem nu este suficient de puternic. (...) M-am retras pentru că a existat șansa de a mă înscrie la școala de Studii Politice de la Strasbourg. A fost un an și jumătate, în care viziunea s-a schimbat și fascinația pentru zona aceasta, prin puterea informației, m-a dus în acea direcție. Am revenit însă, iată, cu România TV. M-am reîntors în zona presei politice, presei de social, presei ușor mondenizate, prin prisma faptului că și politicienii își doresc să fie vizibili și au înțeles că le aduce un capital de imagine", a declarat Cristina Herea.

De asemenea, a spus că a avut noroc de oameni care i-au oferit șansa de a învăța. "Am terminat facultatea cu o notă onorabilă, peste 9 la licență, la domnul Coman", a adăugat jurnalista. Consideră că mai are încă de învățat.

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel