Cristina Herea, despre revenirea la România TV: Știu că mulți acuză acest lucru

Cristina Herea a născut
Cristina Herea a născut

După 11 ani, Cristina Herea a plecat de la România TV.

 

Va fi o pauză pentru că a decis să stea acasă pentru a aștepta să devină mamă. Cristina Herea va reveni la România TV după naștere.

”Îmi doresc să revin curând, după ce nasc! Deși știu că mulți acuză acest lucru, eu vreau să îmi reiau activitatea profesională! Am norocul să am ajutor de nădejde în familie. Mama mea va fi încântată să stea cu bebelina în cele câteva ore în care eu sunt la muncă. Deocamdată nu mă pot acomoda cu ideea de bonă, de persoană străină care să pună mâna pe fetița mea. Fiecare mamă cu nebuniile ei”, a zis Cristina Herea întrebată când revine la România TV.

”În primele luni de viață, nu mă voi desprinde ea, însă îmi doresc să își petreacă mare parte din copilărie la Snagov. Acolo are o curte mare, aer curat, cea mai bună mâncare făcută de mama mea”, a mai zis jurnalista.

”Încă nu accept ideea de bună, de persoană străină care să aibă grijă de copilul meu! Am însă noroc cu părinții mei care sunt tineri și dornici să ne ajute în creșterea micuței. Mă bazez și pe Mihai, însă și el are o viață profesională activă”, a subliniat Cristina Herea.

De când a plecat de la România TV, jurnalista este soție full time și pregătește o afacere de suflet. De asemenea, a spus: ”M-am ocupat de sănătate. Mi-a dat ceva bătăi de cap. Am gătit. Ne-am vizitat părinții, ne-am ocupat de ultimele detalii pentru venirea bebelinei”.

Cristina Herea va deveni mamă pentru prima dată, la finalul lunii noiembrie 2021. Jurnalista va avea o fetiță.

Cristina Herea, prezentatoarea de știri a postului România TV, s-a căsătorit pe 15 iulie 2019 cu Mihai Benga. Blondina a spus ”DA” la starea civilă, iar martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana. O săptămână mai târziu, jurnalista s-a căsătorit în fața preotului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel