Cristina Cioran, vestea pe care familia nu se aștepta să o primească

Rodica Mitu / 22 iun 2018 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii
Cristina Cioran, vestea pe care familia nu se aștepta să o primească
Descriere foto: Cristina Cioran, vestea pe care familia nu se aștepta să o primească

Cristina Cioran vorbește, la ”Totul pentru dragoste”, despre povestea de iubire pe care o trăiește.

Cristina Cioran vine astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste" moderată de Mirela Vaida, unde vorbește despre povestea de iubire dintre ea și partenerul ei de viață.

Cristina și Traian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind împreună deja de 8 ani. Traian are 42 de ani şi a mai fost căsătorit. Din relaţia anterioară, el are doi copii, un băiat şi o fată. Deși apropiații și familia se așteptau să primească invitația la nuntă și s-au tot interesat de-a lungul timpului când se vor căsători, îndrăgostiții se pare că nu au astfel de gânduri. Prin urmare, au decis să le comunice decizia la care au ajuns, tocmai ca să evite tot felul de discuții.

Nu vrem să ni se impună nimic

„Mamele noastre s-au liniștit, au văzut că nu mai e cazul. Nu facem un scop din asta, adică actul de căsătorie nu reprezintă un scop în relația noastră, nu vrem să ni se impună nimic, stăm împreună doar de plăcere, fără constrângeri", spune Cristina Cioran.

Despre cum se înțelege Cristina cu copiii iubitului său și ce spune despre ideea de a înfia ea însăși un copil, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, la Antena1.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26