Cristian Juncu revine la „Nottara”, în piesa Un pic prea intim

Catrinel Dumitrescu si Andi Vasluianu(1)
Catrinel Dumitrescu si Andi Vasluianu(1)

Regizorul Cristian Juncu a revenit la Teatrul Nottara, unde a început repetițiile pentru piesa "Un pic prea intim" de Rajiv Joseph, a cărei premieră va deschide stagiunea instituției culturale 2013 – 2014. "Un pic prea intim" este o comedie despre prietenie şi dorinţă carnală, ca şi despre felul în care cele două nu pot fi asociate.

După ce, în anul 2011, a montat Omul hazardului de Yasmina Reza, cu Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu, Cristian Juncu a revenit la Teatrul „Nottara”, unde a început repetiţiile la spectacolul cu piesa Un pic prea intim de Rajiv Joseph. În distribuţie au fost aleşi actori cu care regizorul Cristian Juncu a mai realizat montări de un real succes: Andi Vasluianu (Ty Greene), Cristina Florea/ Laura Vasiliu (Jen), Catrinel Dumitrescu (Maureen), Diana Roman (Becca), Irina Velcescu (Franny) şi Dan Bordeianu (Seth). Traducerea textului îi aparţine lui Bogdan Budeş, iar scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

„Avem nevoie de certitudini! Şi pentru mine, aceşti actori, acest regizor şi acest scenograf reprezintă certitudinea că vor realiza o producţie de succes. De ce cred asta? Pentru că cei mai mulţi dintre ei au mai lucrat împreună... reuşind să formeze o echipă. Pentru că piesa are şi haz, şi adevăr, şi întrebări... Pentru că va fi un spectacol care se adresează tuturor, indiferent de vârstă, studii clasă socială, sex... sau, poate (doar), un pic mai mult... bărbaţilor” - afirmă despre această viitoare premieră criticul de teatru Marinela Ţepuş, directorul Teatrului „Nottara”.

Un pic prea intim, o comedie despre prietenie şi dorinţă carnală

Ty Greene, eroul din Un pic prea intim, este un tip normal care are „trei probleme” foarte mari. Într-un puseu de performanţă erotică, dublat de o promiscuitate fără precedent (pentru el), Ty a reuşit să lase însărcinate trei femei, în decurs de o săptămână: iubita „oficială”, vecina de alături – o femeie căsătorită, la patruzeci şi ceva de ani – şi studenta lui, de optsprezece ani. În textul de un comic tăioas al dramaturgului Rajiv Joseph, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile din viaţa lui Ty; pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, Ty realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc. Un pic prea intim – o piesă cu „un ceva care te face să nu te poţi uita în altă parte” (conform New York Times).

Premiera montării Un pic prea intim va avea loc în septembrie 2013, când Teatrul „Nottara” va deschide stagiunea 2013 – 2014 aşteptându-şi toţi spectatorii avizaţi şi statornici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel