Cristian Boureanu, prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Sursă foto: Facebook Cristian Boureanu
Sursă foto: Facebook Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Update:

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan, miercuri, pe DN 1, în oraşul Comarnic, poliţiştii rutieri suspendându-i dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile, conform Agerpres.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 17,15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru AGERPRES, că şoferul în cauză este Cristian Boureanu.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Știre inițială:

Cristian Boureanu, deputat al României în mai multe legislaturi trecute, a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost prins cu o alcoolemie de 0,11. Polițiștii s-au sesizat după ce Cristian Boureanu a efectuat o depășire neregulamentară.

Fost deputat a solicitat probe de sânge, potrivit Antena 3 CNN.

Incidentul s-a produs în localitatea Comarnic din Județul Prahova.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, a precizat Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel