Crimă oribilă în Iaşi. Un bărbat şi-a ucis iubita, după care a adormit lângă cadavru

Un bărbat din Iaşi a îngrozit autorităţile, după ce şi-a ucis iubita şi a adormit lângă trupul neînsufleţit al femeii. Asta deşi când a sunat la 112 le-a spus autorităţilor că a găsit-o pe femeie fără suflare. 

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a propus arestarea preventivă a inculpatului D.A., cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. S-a reținut că, pe 23 noiembrie 2019, în timp ce se afla în locuința din Satul Nou, comuna Șipote, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat, peste corp, multiple lovituri cu picioarele și cu o bucată din lemn concubinei sale, în prezența fiului minor al acesteia, după care a sugrumat-o, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața", a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

Şocant este faptul că după ce a ucis-o, bărbatul s-a culcat lângă trupul neînsufleţit al femeii. Când s-a trezit, a sunat la 112 şi a anunţat că femeia nu mai respiră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel