CRIMĂ multiplă în UK. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea, ucis în timp ce încerca să scape. Vecinii nu s-au gândit să sune la Poliție

CRIMĂ multiplă în UK. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea, ucis în timp ce încerca să scape. Vecinii nu s-au gândit să sune la Poliție / Foto: Pixabay
CRIMĂ multiplă în UK. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea, ucis în timp ce încerca să scape. Vecinii nu s-au gândit să sune la Poliție / Foto: Pixabay

Crimă înfiorătoare în Marea Britanie. Doi copii și mama lor, înjunghiați în somn. Al treilea a fost omorât în timp ce încerca să scape.

O crimă multiplă de-a dreptul înfiorătoare a avut loc într-o mică localitate din Marea Britanie. Doi copii și mama lor au fost înjunghiați în somn, iar un al treilea copil, care a încercat să scape, a fost găsit mort în apropierea locuinței, scrie The Sun.

Copiii de 11 și 13 ani au fost descoperiți fără viață în paturile lor. Lacey, în vârstă de 11 ani, și fratele său John, în vârstă de 13 ani, au fost descoperiți de polițiști în casa lor din Killamarsh, Derbys. Și mama lor, Terri Harris, în vârstă de 35 de ani, zăcea moartă lângă ei, arată. Scena de groază nu se termină aici. Prietena copiilor, Connie Gent, în vârstă de 11 ani, care venise să doarmă la ei, a fost descoperită, de asemenea, moartă în apropierea locuinței.

Vecinii au auzit tot, dar nu s-au gândit să sune la poliție

Un localnic a povestit că a auzit țipete, sâmbătă, în jurul orei 20:00, din casa celor găsiți uciși, dar nimeni nu a chemat Poliția.

„Cred că nimeni nu s-a gândit să sune la poliție. Apoi a fost liniște pentru restul nopții. Am auzit apoi țipete la prima oră” a spus martorul.

Poliția a sosit  la fața locului în jurul orei 7.30 iar agenții i-au găsit pe Terri, Lacey și John uciși în paturile lor.

„Au fost înjunghiați mortal. Al treilea copil a fost ucis în timp ce încerca să scape, așa cred. A fost terifiant.” a mai spus localnicul.

Cine este presupusul ucigaș

Oamenii legii au arestat un bărbat de 31 de ani, pe nume Damien Bendall, sub acuzația de crimă, după ce a fost găsit sub un copac. Polițiștii au confirmat marți ororile, explicând că suspectul a fost dus la spital pentru răni auto-provocate, înainte de a fi interogat de polițiști. Este posibil ca acesta să fi încercat să se sinucidă.

Ofițerii au efectuat și marți cercetări prin împrejurimi, arată sursa citată, în timp ce localnicii au adus lumânări și flori la casa groazei, în memoria victimelor. Poliția nu a dezvăluit încă cum au fost ucise cele patru victime, dar spun că nu caută pe nimeni altcineva pentru această crimă. Deocamdată nu se știe dacă suspectul arestat în acest caz avea vreo legătură cu familia ucisă. Totuși, oamenii legii au făcut un apel la populație și i-a rugat pe toți cei care au informații despre acest caz, sau care au surprins pe camerele de supraveghere imagini din momentul crimei multiple, să anunțe polițiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel