Crima de la Oneşti. Soţia lui Gheorghe Moroşan a refuzat testul poligraf. Adrian Cuculis: Sunt suspiciuni cu privire la premeditarea faptei

Facebook - Adrian Cuculis
Facebook - Adrian Cuculis

Soția criminalului de la Onești a refuzat să fie testată cu poligraful de către procurori. Aceasta se disculpă de fapta crimei, însă la dosar sunt indicii care ar indica premeditarea. 

Avocatul Adrian Cuculis spune că femeia a fost rezervată în declaraţii şi că îşi susţine în continuare soţul. 

„Discutăm despre ordonanța procurorilor de la Bacău în cazul Onești, care au dispus o expertiză a comportamentului simulat de soția criminalului de acolo. Este foarte importantă această analiză doar că soția lui a refuzat și nu dorește să facă acest test poligraf nu dorește să îi fie adresată niciun fel de întrebare. Ba chiar mai mult de atât, din toate declarațiile pe care le am observat în dosar, ea a fost extrem de rezervată în declarațiile pe care le-a dat.

Vezi și: Caz Onești. Familia uneia dintre victime cere daune de 2 milioane de euro de la Poliție și MAI

Mai mult de atât, își susține practic soțul în ceea ce a făcut. Cred că ar fi important de spus că această analiză ar fi ajutat procurorii să își dea seama dacă ea într-adevăr a fost implicată, inclusiv în ceea ce s-a întâmplat ulterior momentului la care ei au părăsit mașina în fața blocului, respectiv în toată acțiunea aceea de sechestrare de persoane, dar și în infracțiunea de omor pentru că asta încearcă procurorii în baza acelei expertize de comportament simulat”, a declarat la România TV avocatul Adrian Cuculis.

Testul poligraf, pentru a dovedi dacă femeia a fost implicată

„Se pare că a refuzat proba cu poligraful și se va merge mai departe pentru coroborarea altor probe pentru a-i fi dovedită vinovăția. Știm că ea este acuzată de complicitate la luare de ostatici și lipsire de libertate și sunt suspiciuni cu privire la premeditarea săvârșirii faptei de omor. Asta încearcă acum procurorii să pună cap la cap. Ea spune foarte clar că nu are niciun fel de implicare în fapta ce a urmat ulterior, însă sunt elemente în dosar ce deocamdată nu pot fi dezvăluite, pentru că ancheta este în curs și sunt o groază de operațiuni făcute în paralel. Asta încearcă procurorii cu testul poligraf să vadă dacă au avut intenția amândoi să ia viața celor doi muncitori”, a mai adăugat avocatul.

Vezi și: Crimă Onești. Fiica lui Gheorghe Moroșan, dispusă să poarte tehnică de ascultare, dacă este lăsată să discute cu acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel