Cremă pentru torturi și prăjituri. Cele mai bune rețete

Dacă adori cremele pentru torturi și prăjituri făcute în casă, iată cele mai delicioase variante pentru dulciurile din noaptea de Anul Nou. 

Cremă de unt

 

Ingrediente

1 pachet de unt

4 ouă

1 pahar de zahăr

100 g de zahăr pudră

vanilie

Mod de preparare

1. Amestecă ouăle cu zahăr. Fierbe masa într-o cratiță cu fundul gros până se va îngroșa.

2. Bate zahărul pudră cu unt și adaugă crema de ouă și vanilie.

 

Cremă cu ouă și lapte condensat

 

Ingrediente

200 g de unt

100 g de lapte condensat

2 gălbenușuri de ou

vanilie sau 30-50 ml de lichior

Mod de preparare

1. Bate laptele condensat cu unt.

2. Freacă gălbenușurile cu vanilie sau lichior, adaugă amestecul în cel de unt.

 

Cea mai simplă cremă pentru torturi și prăjituri

 

Ingrediente

5 linguri de făină

1 cană cu lapte

1 cană cu zahăr

1/2 linguriță de sare

1 cană de unt nesărat, la temperatura camerei

1 linguriță de esență de vanilie

Mod de preparare 

Într-o tigaie, combină făina împreună cu laptele. Amestecă, până când obții o textură omogenă, iar laptele se transformă într-o pastă. Dă deoparte compoziția și las-o să se răcească.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28