EXCLUSIV  Cozmin Guşă spune că Bill Gates l-ar putea convinge să se vaccineze, cu o condiție

Agerpres
Agerpres

Cozmin Guşă a spus că se va vaccina anti-Covid-19, dacă se va întâmpla un lucru. 

Cozmin Guşă a spus, mai în glumă, mai în serios, că e dispus să se vaccineze anti-Covid dacă va veni Bill Gates în România şi va acorda sprijin financiar presei din ţara noastră, aşa cum a făcut cu publicaţii din Vest.

Totul în contextul în care este celebră gluma - luată în serios de unii - cum că vaccinul împotriva noului coronavirus ar conţine un cip pe care, astfel, vrea să-l implanteze şeful Microsoft oamenilor. Iar cum românii sunt codaşii vaccinării, planul ar fi ca Bill Gates să rămână pe planetă doar cu românii şi bulgarii - şi ei mult în urmă la campania de vaccinare. 

“Eu vreau să vină Bill Gates şi în România, să ne scoată din necazuri”, a spus Cozmin Guşă.

“Dacă vine, te vaccinează, Cozmin!”, i-a spus Bogdan Chirieac.

“Dacă vine cum a mers pe la presa occidentală – a făcut donaţii de 350 de milioane de dolari anul trecut, am văzut acolo The Guardian – 13 milioane de la Bill Gates, e o listă întreagă cu mari nume din presă – dacă acesta este sacrificiul şi vine şi dă bani la presa românească, mă vaccinez!”, a subliniat Cozmin Guşă.  

VIDEO: 

Aproape 1.700 de noi cazuri de Covid și peste 200 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Aproape 1.700 de noi cazuri de Covid și peste 200 de decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunțat vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, până vineri, în România au fost înregistrate 1.783.630 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 10.416 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.695.283 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.673 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, dintre care 50 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 440 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până vineri, 56.890 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel