EXCLUSIV  Cozmin Gușă, fază tare: Hai să vă povestesc cum era să mă pună Chirieac în dificultate

Gușă
Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă, în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DC News din această săptămână, a povestit un moment savuros în care aproape a fost pus în dificultate de către analistul politic Bogdan Chirieac.

„Hai să vă povestesc cum era să mă pună Chirieac în dificultate astăzi”, și-a început Gușă povestirea.

Acesta a precizat că se afla la un hotel din Cluj, unde șefa de recepție a hotelului, un urmăritor fidel al emisiunii „Deferiți mass-media” de la DC News, l-a întrebat de „contrele” dintre el și analistul Bogdan Chirieac pe subiectul Emil Boc, actualul primar al Clujului și fost premier.

„Aici la hotelul unde stau de obicei la Cluj, șefa de recepție este fan al acestei emisiuni încă din vara trecută de când am început-o noi. Azi dimineață, când m-am întors de la alergare, m-a întrebat dacă mă pregătesc de emisiune și a spus că vrea să mă mai întrebe ceva: De ce vă tot contraziceți cu domnul Chirieac legat de primarul nostru, domnul Emil Boc? Domnul Chirieac îl tot apără, nu ar fi rău să fie candidat la președinție”, a povestit Gușă.

Consultantul a continuat și a dezvăluit răspunsul pe care i l-a dat șefei de recepție de la hotelul respectiv.

Gușă, către Chirieac: Te-am denigrat în fața doamnei Elena

„Doamna Elena, eu sunt prieten cu Chirieac, dar să mă credeți pe mine. Spre deosebire de Bogdan Chirieac, eu sunt din Cluj, deci îl cunosc mai bine pe Boc”, a conchis, cu zâmbetul pe buze, Cozmin Gușă.

„Te-am denigrat în fața șefei de recepție a hotelului”, i-a mai spus Gușă lui Bogdan Chirieac, care i-a transmis salutări angajatei hotelului, fan al emisiunii. Atât Cozmin Gușă cât și Bogdan Chirieac au purtat discuția în notă jovială.

Ulterior, analistul politic a abordat și subiectul Emil Boc, „mărul discordiei”.

„Emil Boc a stat mult la București. A fost multă vreme parlamentar înainte să fie premier. Deci e și clujean, e și bucureștean. Înainte de orice e un foarte bun român. Din partea PNL dacă ar fi Emil Boc, eu aș vota Emil Boc”, a mai spus Chirieac.

Puteți urmări în cele ce urmează în integralitatea emisiunea „Deferiți mass-media”:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel