Cozmin Gușă spune că ar fi fost ținta unui tentative de asasinat

Cozmin Gușă este de părere că, miercuri dimineața,  ar fi fost ținta unui tentative de asasinat. Acesta urmează să facă o plângere la Poliție. 

Cozmin Gușă locuieste in Oradea, iar miercuri stabilise să mearga la Cluj pentru a-și duce mașina în service, precizează cancan.ro. De obicei, cu masina, un Grand Cherokee, mergea sotia sefului de la Realitatea, insa Gusa a facut public in anturajul sau faptul ca el va conduce pana la Cluj. Miercuri dimineata, barbatul a simtit ca este ceva in neregula, asa ca a inceput sa verifice autoturismul. Si a avut o mare surpriza!

Prezoanele de la roata dreapta din fata si stanga spate erau desprinse, iar daca ar fi apucat sa plece cu masina, cu siguranta facea un accident grav. Cozmin Gusa a sunat imediat la politie si a anuntat ce s-a intamplat. "Voi depune plangere penala, vreau ca cei care au atentat la viata mea sa fie prinsi", a spus Gusa in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Cozmin Gusa spune că nu este pa primul eveniment de acest fel. Pe 1 februarie ar mai fi fost o tentativă când se întorcea cu familia de la schi.

Citește și: Cozmin Gușă, provocare pentru Ion Cristoiu, după criticile la adresa Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel