Cozmin Gușă, provocare pentru Ion Cristoiu, după criticile la adresa Realitatea TV

Cozmin Guşă îl provoacă pe Ion Cristoiu la o discuție "față în față", după ce fondatorul EVZ a publicat o opinie critică la adresa Realitatea TV, apreciind că emisiunea care l-a avut invitat pe fostul președinte Traian Băsescu a fost "gândită ca o execuție mediatică ordonată de Cozmin Gușă, fostul consultant politic al Elenei Udrea". 

"Nu comentez opiniile domnului Cristoiu, deşi mă simt provocat editorial, în ultima vreme fiind şi în dezacord net cu ele, şi putand şi identifica ... «izvorul lor de inspiratie». Faptul afirmat însă de dânsul că aş fi «comandat o executie mediatica» a fostului presedinte Basescu, este fals şi poate afecta imaginea clară de independenţă editorială de care beneficiază colegii de la Realitatea TV, independenţă de care a beneficiat şi domnul Cristoiu în perioada în care a avut un contract de colaborare cu Realitatea TV, cu atât mai mult beneficiind dânsul acum când este invitat ocazional. M-as bucura astfel să accepte o discutie televizata faţa în faţă cu mine despre două domenii la care credem amândoi că ne pricepem, politică şi presă romanească, evoluţia acestora după 1989, reperele şi «valorile» ce le-au ghidat parcursul inspre ... extinţie; iar în acest context în mod sigur putem insera şi o parte de analiză a idolului său politic actual şi a mandatelor acestuia; ca sa «ne executam mediatic reciproc» ... :)", a declarat Cozmin Guşă, citează evz.ro.

Sebastian Lăzăroiu, sfat pentru Rareș Bogdan, după emisiunea cu Traian Băsescu de la Realitatea TV

Fostul președinte Traian Băsescu a fost vineri seară invitatul emisiunii "Realitatea românească" de la Realitatea TV, moderată de jurnalistul Octavian Hoandră. 

Traian Băsescu la Realitatea TV. Cătălin Striblea: A venit să se bată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel