COVID-19, valul patru. Carmen Tănase nu vrea nici vaccin, nici testare: Cîțu, într-un scenariu pe care nu-l înghit deloc

Carmen Tănase, foto Facebook
Carmen Tănase, foto Facebook

Celebra actriță Carmen Tănase nu dorește să se vaccineze anti-COVID, dar nici să se testeze pentru a putea beneficia de certificatul verde ce va funcționa ca o ”cartelă de acces” în anumite spații, în funcție de rata de infectare. 

”Am dreptul să intru unde vreau eu, să fie foarte clar”

Carmen Tănase a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”News Magazine”, realizată de Mihaela Bîrzilă, că ”Eu am dreptul să intru unde vreau eu, să fie foarte clar! Nu poate nimeni să-mi ia acest drept, atât timp cât sunt cetățean al acestui stat, plătitor de taxe și impozite.” Actrița a mai spus că în clipa în care se va ajunge să-i fie interzis accesul, nu o va mai interesa să facă parte dintr-o ”societate distopică și anormală”. Întrebată ce va face, unde se va duce, ea a răspuns ”acasă la mine”. Cât despre decizia de a se izola, în aceste condiții, ea a spus: ”Nu mă izolez eu, mă izolează societatea. Eu nu mă autoizolez, eu vreau să merg mai departe unde mergeam și până acum. Dacă societatea din care eu fac parte și pe care o plătesc de-o viață mă izolează, stau la mine acasă. Prin lege, evident. Până nu este lege, mă lupt cu ei până-n pânzele albe”. 

Vezi și: Carmen Tănase, decizie radicală. S-a mutat definitiv: Am vândut tot ce aveam

Cât despre ieșirea din această situație, Carmen Tănase spune că ar fi ”să ne vedem de viața noastră, așa cum am făcut până acum doi ani, iar, în clipa în care ai simptome de ceva, de o boală, mergi la medic și ți se dă un tratament în funcție de istoricul tău medical.”

”Adică toată vara, toată lumea a fost perfect fericită și, brusc, terapiile intensive sunt pline. Eu am fost de multe ori în spitale și n-am văzut terapii intensive goale niciodată, tot timpul erau pline. Ne mirăm de niște lucruri care până acum au fost normale. Ce se întâmplă? Am înnebunit cu toții?” consideră actrița. 

După imaginile cu Florin Cîțu dintr-o curte a școlii, în care a dansat alături de elevi, dar și după imaginile din Vama Veche, Carmen Tănase a mai spus:  ”N-am o problemă, este om și e normal să danseze. Problema e că știe mult mai multe lucruri decât știm noi, dinainte, ce măsuri trebuie luate, ce măsuri vor fi luate și face parte dintr-un scenariu pe care nu-l înghit absolut deloc. Ce frumos ar fi fost să danseze în curtea școlii cu niște copii nesufocați de mască și care nu sunt amenințați că vor intra din nou în online și o să se aleagă praful și de școala asta amărâtă”. 

Vezi și: Accesul în restaurante, cafenele, la NUNȚI, spectacole, cinema, cu CERTIFICAT VERDE. CNSU a aprobat decizia - DOCUMENT

Cu ultima parte a afirmației, referitoare la școala online, este de acord și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a spus tranșant că școala online e un dezastru. Acesta, în urma discuțiilor cu ministrul Sănătății, a elaborat scenarii care ar întârzia, pe cât posibil, trecerea la școala online, așa cum a fost în trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel