Costel Barbu: "Orban și-a asumat. Este o nemernicie!". USR-PLUS, luată la țintă: "Ați așteptat să ne rupem gâtul"

Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, a criticat dur USR-ul, în contextul ultimelor schimbări de pe scena politică.

"Cum, Doamne iartă-mă, să condiționezi formarea unei alianțe guvernamentale de înlocuirea lui Ludovic Orban după alegerile parlamentare? Aș vrea să aduc doar câteva argumente pro Ludovic Orban:

1. Omul și-a asumat niște lucruri pe care nimeni altcineva nu a fost dispus să și le asume și a doborât aproape de unul singur PSD-ul.

2. Echipa câștigătoare nu se schimbă, iar președintele Iohannis apreciază tot efortul făcut de acest om.

3. Este o nemernicie să pretinzi schimbarea acestui prim-ministru care a condus țara în cele mai vitrege condiții posibile: pandemie, criza economică globală, finanțe dezastruoase lăsate de fostul Guvern Dăncilă, stocuri strategice sanitare - 0, majoritate parlamentară ostilă, Curte Constituțională pesedizată, Avocat al Poporului ostil și iresponsabil.

Mesaj pentru USR-PLUS

Pentru USR-PLUS am un mesaj simplu: lăsați dramoletele și nu vă mai comportați de parcă totul gravitează în jurul vostru. Ca să poți să ceri, să pretinzi, trebuie mai întâi să oferi, iar voi până acum nu v-ați asumat nimic, nu ați oferit nimic. Ați stat pe margine așteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul. N-o să se întâmple asta! Rușine!", a scris Costel Barbu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel