EXCLUSIV  Corporatiștii RENUNȚĂ la drumul din Pipera. Nebunie la metrou în criza COVID-19

Criza generată de coronavirus va duce la schimbări importante în ceea ce privește modelul de business. Sunt vizați majoritatea corporatiștilor din România.

Criza COVID-19 a arătat că angajații corporațiilor pot lucra și de acasă. Se pune problema ce se va întâmpla după ce starea de urgență va ajunge la final. Vor reveni corporatiștii la sediile companiilor? Răspunsul îl vom afla în perioada următoare. Vor fi multe schimbări. Departamentele de resurse umane evaluează impactul și dacă se va vedea că tăierea costurilor din chirii va aduce un plus la buget, se vor face schimbări majore. Cel mai probabil, corporațiile nu vor mai închiria hectare de birouri în care să aducă toți angajații, cu metroul plin, într-o perioadă tulbure.  

Orice criză poate fi exploatată

O soluție benefică ar fi ca angajații să primească un plus la salariu. Astfel, și-ar putea cumpăra, în loc de un apartament cu două camere, unul de trei pentru a-și putea face lucrul de casă mai productiv și plăcut. În orice caz, ideea este clară: se va regândi mult modelul de business. Rămâne de văzut în perioada următoare, cum vor lucra corporatiștii în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel