Cornuleţe de post. Reţeta simplă a bunicii

Loredana Brumă / 30 Martie 2019 / 18:10 Salveaza PDF Comentarii
Cornulete de post
Descriere foto: Cornulete de post

Cornuleţe de post. Vă prezentăm un desert uşor de făcut şi delicios. Este desertul care vă duce cu gândul la copilărie şi la reţetele făcute de bunica.

Cornuleţe de post. Reţeta simplă a bunicii

 

Ingrediente: 500 de grame de margarina, faina, jumătate de litru de borș, rahat sau nuca, drojdie, sare, ulei, zahăr vanilat, esenţă de rom.

Cornuleţe de post. Reţeta simplă a bunicii

 

Mod de preparare: Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu faina cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25