Cornuleţe de post. Vă prezentăm un desert uşor de făcut şi delicios. Este desertul care vă duce cu gândul la copilărie şi la reţetele făcute de bunica.
Ingrediente: 500 de grame de margarina, faina, jumătate de litru de borș, rahat sau nuca, drojdie, sare, ulei, zahăr vanilat, esenţă de rom.
Mod de preparare: Se topeşte margarina, se adaugă borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi se frământă cu faina cât cuprinde. Aluatul obţinut se întinde şi se taie în formă de triunghi. Se pune rahat sau nucă şi se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se introduc în cuptor la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu